En ny helg är här

Sara här igen. En vecka har gått sen sist. Fort gick det. Jag har jobbat och vi har köpt öl (eller alltså, minderåriga UNF:are).

Just nu är vi hos mina föräldrar eftersom att min lillebror fyllde år igår. Det är ganska trevligt. Just nu spelar Rickard och min syster massa Wii, det är lite enformigt. Det roligaste idag var nog att visa morfar, mormors syster och hennes man hur man spelar bowling med Wii. Min morfar har varit distriktsmästare i bowling, men nu kom han nästan sist… Bland nybörjarna gick det bäst för mammas moster, tror det är för hon spelar rätt mycket boule (som alla pensionärer gör) och är van att hålla handen rakt. Wii:et är väldigt känsligt för om man vinklar handen. Jag tycker bowling är ganska trevligt spel. Men då jag har spelat väldigt lite av de andra spelen ska jag inte uttala mig om de.

Marängsviss var också väldigt trevligt att äta. Jag funderar på att gå ner och äta den överblivna glassen och marängerna…

Leave a Reply