Valborg

Det har alltså varit Valborgsmässoafton (Vad är det att fira?). Vi hann se ungefär femton eldar (där vi såg lågor, vi räknade inte rökpelare). Efter lite bråkande, Forden var lite segstartad, åkte vi bil mellan Sundsvall-Härnösand. Väl framme spelade vi lite Wii och sov.

Första maj deklarerade Rickard med hjälp av min mamma. Själv städade jag typ hela dagen. På kvällen hann vi även med ett besök hos Kamilla, Per och Kira. Det var trevligt. Riktigt trötta var vi och det blev ganska sent så vi sov i Härnösand.

Rickard for hem på morgonen. Jag stannade kvar för att fortsätta städa. Slängde gamla grejer på mitt rum och dammsög massa. Det var skönt och kul att få bort och bli fri det. Men min syster kändes ganska otacksam, det var tråkigt.. [Jag har fortfarande saker som är mina kvar på mitt rum som min lillasyster fått. Jag försöker städa bort det men det är inte så enkelt.] Åkte buss hem på kvällen, det var skönt. Det är kul att åka buss tycker jag. Härligt att komma hem och få sova i riktig säng!

Idag började bra men sen fick jag ont i huvudet och det vill inte gå över. Funderar på hur det är med pollen…

Leave a Reply