God mat utan alkohol

Som svar till besökaren som kom hit genom att googla på ”god mat utan att dricka alkohol”:

Det finns massa god mat man kan äta som man inte behöver dricka alkohol till. Mina favoriter just nu (av de som tar lite längre tid att laga och känns lite mer fest än vardag) är:

* En god köttbit och hemmagjorda potatisklyftor

* Kyckling och bulgur med citronsås

* Lax och potatis eller ris

Vad ska man då dricka till? Jag gillar juice, så det dricker gärna jag. Vill man ha nåt festligare än läsk och cider har Systembolaget alkoholfria alternativ också. Jag tror att det är det Mousserande Jordgubbsvinet som är godast. Du hittar även alkoholfria drinkrecept på Systemets hemsida. Där finns mycket att prova!

Några fler frågor? Och nej, jag är ingen hejare på att laga mat. 🙂

Leave a Reply