No trees as far as we can see

Tisdag 3 Juni, Breiðavik, Island

Ja nu har jag varit här ett och ett halvt dygn. Det är bra här. Idag har det varit väldigt fint väder. Jag har städat rum, kollat in fårhuset och serverat mat. Det är väldigt trevligt här. Snart kommer jag tycka det är ensligt och isolerat. Men jag har inte tagit den där utforskarpromenaden än. Fast det finns inga träd här. Det känns skumt.

Det finns ingen mobiltäckning här. Men jag köpte ett isländskt telefonnummer för 1000 isk (85 sek) då nordjobbkillen sa att det funkade här. Jag fick 2000 att ringa för och har minst 1200 kvar 🙂

Däremot ska jag ladda upp min IP-telefon så kan jag prata gratis med folk som har rixtelecom och billigt till andra Svenskar. Fast jag är fundersam på om det kommer lagga mycket. 060 60 60 274 eller sara(a)sarasvykort(.)se. Men jag måste ställa in nåt så jag kan svara på folks mejl också…

Kanske skriver mer nån annan dag. Hejdå 😉

2 Responses to “No trees as far as we can see”

  1. Kamilla skriver:

    Det finns faktiskt en skog med träd! Jag har sett den. Fast det var förstås inte där du är. Och den var inte direkt imponerande.

  2. Sara skriver:

    Haha. Ja jag såg några träd i Reykavik också. Och nånstans på vägen hit fanns det granar. 🙂

Leave a Reply