Laugardagur

Jaha, nu har lilla S konfirmerat sig utan mig närvarande och mellanstora S har tagit studenten utan att jag varit där. De verkar ha överlevt iaf. Jag har utforskat lite. Jag har serverat middagar. Jag har serverat kaka och fått mina första dricks, 120 isk =)

Idag är min andra lediga dag. Det är skönt. Fast det känns konstigt att inte jobba. Jag och K funderade på att hyra bil, men det får bli senare. J har åkt hem. Det är tråkigt. Hon fick iaf en present, sitt favortigodis, favoritdessert, en blomma och ett kort. Fint inslaget =)

Just nu är vi fyra svenskar, en finska och den isländska familjen. Det är lite jobbigt när vi har vant oss att prata svenska, nu måste vi prata engelska för att inte vara för elaka. Fast det är kul att försöka förstå isländskan. Idag är det som sagt lördag.

Leave a Reply