A report from the middle of the end of nowhere

Mitt internet på rummet funkar inte längre. Det är tråkigt. Men jag hoppas det funkar nästa vecka. Och om man smsar till min telefon får man skylla sig själv för jag orkar inte he på den. Den kommer vara i flygplansläge tills jag kommer till en stad.

Igår fick jag lära mig att ”oj” betyder disgusting, alltså äckligt, på isländska. Det är inte bra. Jag har sagt det en del gånger när jag blivit förvånad, men inte riktigt menat att det var äckligt…

Det roliga är att jag gått i shorts de senaste tre dagarna. Det är väldigt trevligt. Vi har också firat midsommar här på Island. Och förutom att jobba och vara ute har jag läst gonattsaga på isländska. Vi har även gjort slut på en family size burk med swiss miss choklad. Det var gott =)

Annars är det bra och trevligt här.

Leave a Reply