More news from me

Jag är glad att jag kan det jag kan om datorer och sånt. Fast det är lite klurigt att svara på varför jag kan det jag kan. Undra om jag skulle fått den frågan om jag var inte var tjej?

Mina dagar ser oftast ut som att jag äter frukost vid halv tio eller halv elva för jag börjar oftast tio eller elva. Då städar vi rum tills vi blir hungriga. Sen fortsätter vi städa eller jobbar i köket, ser till att det är fint och tar emot gäster. Sen är vi oftast ledig några timmar innan middag. Vid fem eller sex börjar vi duka bord och fixa saker. Vid sju är det middag. Oftast fisk eller lamm. Då lägger vi upp mat, serverar och diskar. Sen har vi trevligt och äter efterätt. Jag är lite orolig för mina tänder då det alltid finns kakor och gott.

Majoriteten av alla gäster är utlänningar. Det är tur. Det är tråkigt när det kommer islänningar som inte kan engelska. Fast ofta kan jag förstå vad de vill eller vad det handlar om, men inte svara nåt vettigt. Hittils har det kommit tre svenska sällskap.

Jag har fått en till lillasyster. Och för några dagar sen åt vi val. Det var lite läskigt.

De fem senaste dagarna har solen skinit. Jag har som sagt haft shorts =) Fast lördagen var väldigt blåsig och en del moln. Det var tråkigt. Får se hur söndagen blir 🙂

7 Responses to “More news from me”

 1. Kamilla skriver:

  Vad du skryter. Shorts…

 2. Sara skriver:

  Det var någon som sa att jag skulle rapportera om jag fick användning för de.

 3. Mamma skriver:

  Hmm, lillasyster???

 4. Sara skriver:

  Ja du vet en sån där person som är yngre.

 5. Kamilla skriver:

  Ja, men jag tycker att du har rapporterat lite väl mycket nu.

 6. Mormor skriver:

  Det är jättekul med dina rapporter. En ny rutin har uppstått: kolla varje kväll om Sara skrivit något. Jag går också o shorts och vi bastar och badar som vanligt.

 7. Sara skriver:

  Kamilla: Du behöver ju faktiskt inte läsa allt 😉

Leave a Reply