Liten släktträff

Ikväll var jag och åt middag hos några släktingar. Vi var i deras sommarstuga som ligger mellan Stöde och Nedansjö på sörsidan. När jag var liten var jag där ibland, för att vara helt ärlig kommer jag inte ihåg mycket alls. När jag gick genom huset och kollade runt lite så fick jag endel minnen, ett rum där det förr varit en tvåvåningssäng där jag vet att jag lekt någon gång. Det sista jag kommer ihåg att jag var där och gjorde var att skotta taket på stugan. Men jag var faktiskt där ensam en gång efter det också, jag hade vägarna förbi en gång och tänkte att jag ville åka upp och se hur det var där. Dock var huset tomt och bara grannarna var hemma. Grannarna kom förbi och pratade lite med mig när de såg att jag gick runt på tomten och såg nog ganska misstänkt ut 🙂

Det var en bra kväll med god mat, trevligt sällskap och mycket regn. När vi kom fram låg det regn i luften och just som vi fått igång grillarna så började det regna. Som tur var fanns det ett extra tält att ställa upp eftersom alla tyvärr inte fick plats i ett ”tältet”. Det blev alltså två bord och där med två grupper. Efterrätten intogs inomhus vid ett större bord 🙂 Det känns lite tråkigt att jag har så dålig koll på min släkt, även om det blivit mycket bättre de senaste åren. Dessutom känns det irriterande att alla tydligen känner igen mig, men jag känner inte igen någon annan.

Leave a Reply