Dag 75 på Island

Om två veckor är min sista arbetsag. Om tre veckor åker jag hem. Rickard flög härifrån igår och borde vara hemma snart. Det var jättehärligt att få besök. Först såg vi Reykavik och Stykkisholmur, sen åkte vi ”hem”. Fast när jag kom hem jobbade jag så tiden gick alldeles för fort. Det var jobbigt när Rickard åkte men det är ju inte så lång tid kvar.

Det känns både bra och dåligt. Jag kommer sakna det här sen. Fast just nu känns det väldigt tomt då tre stycken har lämnat oss och S snart också åker. M och jag ska som tur är se Rvk först. Det ska bli trevligt.

Det ska bli skönt att komma hem till Sundsvall, lägenheten och Rickard. Kul att se UNF-lokalen, träffa folk och så. Men jag kommer sakna Island, familjen och de jag jobbar med. Det bekymmerslösa livet där det alltid finns mat i köket, trevliga människor och inte behöver bry sig om pengar och tider.

Leave a Reply