Det här med kontor

Det är mycket som ska fixas nu när jag har kontor. Idag har jag fållat upp mina gardiner så de inte hänger och släpar efter golvet. Jag måste få upp lite saker på väggarna eftersom kontoret forfarande känns lite sterilt och tråkigt. Jag måste dra kabellist som jag kan gömma kablar i. Jag behöver en liten dammsugare som jag kan montera på väggen så jag kan städa up efter datorer som kommer in fulla med damm. Men det är väldigt bra att jag skaffat kontor då jag nu får mycket mera gjort, även om endel dagar känns som jag inte gjort nått alls då har det blivit saker gjorde som jag inte tänkt på direkt. För övrigt har jag redan lyckats dra hit sex stycken datorer på en vecka, som tur är ska fyra tillbaka till kunder snart.

Imorgon är det dags att ge sig ut på vägarna och känna sig övervakad. Jag ska förhoppningsvis ta taxilegget imorgon 🙂

One Response to “Det här med kontor”

  1. Sofia skriver:

    Lycka till!

Leave a Reply