Januari igen

Ja då var den glada julen slut igen och vi får äta vanlig mat igen. Efter LANet vilade vi upp oss, spelade starcraft och planerade födelsedagsfirande. Igår hände det. Tänk dig soffan där sängen brukar stå. Ett bord för åtta pers vid fönstret. Datorbordet i köket. Sängen uppställd längs soffväggen. Ungefär så blev det.

Innan hann vi även med ett trevligt besök hos moster G. Där fick vi tjugo tallrikar att servera mat på. Det var tur att det fortfarande var jul så vi kunde duka med julduk och julservetter. Vi hade en stor vanlig lasagne och en lite mindre vegetarisk lasagne (fast jag tror inte syster vågade smaka). Och nästan ingen lasagne blev över efter vi bjudit B och M på middag. Bra det för då fick vi diskhjälp 😉 .

Stöde

Stöde

Mera julklappar

Mera julklappar

JultjockGustav

JultjockGustav

Människor på kalas

Människor på kalas

Kalasdricka

Kalasdricka

Leave a Reply