Sportlovslägret nollnio

Nu är jag hemma igen. Sportlovslägret gick bra. Och det var faktiskt inga deltagare som blev sjuka, mer än något knä. Fantastiska ledare och snälla deltagare. Det var jättekul att åka skidor en dag! I mitten hade jag bra koll. I slutet var det mycket att göra. Iaf sista natten.

Den senaste veckan har jag tänkt på massa saker innan jag ska somna. När jag kom på något bra som var bra att komma ihåg skrev jag upp det i telefonen. Jag tänkte att det skulle sluta när lägret tog slut. Det gjorde det inte. Vi får väl se hur länge jag får fortsätta skriva upp saker. 🙂

Tyvärr fotade jag väldigt lite under lägret. Däremot fotade syster massa. Burken verkar ligga nere just nu, men jag har laddat upp några bilder (systers) här.

Samling Kladdkaka

Foto: Sara och Sofia

3 Responses to “Sportlovslägret nollnio”

 1. Kamilla skriver:

  Vad roligt att se bilder av sådant jag missade under lägret! Ser fram emot rapport om hur saker och ting gick. =)

 2. Kamilla skriver:

  Fast det står ”Bild 40 av 41” och så kan man inte klicka vidare.

 3. Sara skriver:

  Haha, ja eller hur. Det tyckte jag också. Får väl skriva ihop nåt 😉
  Ja. Databasen tror att det finns en bild mer än vad det finns. Rickard vet inte riktigt varför. Det är så i nästan alla kategorier tror jag. Du får gärna komma på varför.

Leave a Reply