Me love UNF

I helgen var jag på förfest inför kongressen. Den var riktigt bra. Härligt att lära känna nya människor och träffa de gamla. Kul att diskutera UNF. Lite trögt att höra saker jag redan hört. Stolthet att inse att vårt Sportlovsläger är det bästa. Fast även lite tråkigt att inse att de distrikt som har korta avstånd inte verkar ha lärt sig att samarbeta än, men vi som nästan har de längsta avstånden kan. Kul att kunna lära andra om UNF. God mat. Både spel, salsa och spa. Spa var iof lite läskigt då jag glömt bort hur dåligt jag ser utan glasögon och kände mig vilsen i bastun och i sparummet. En del fotande och foton. Höra och diskutera FS förslag till arbetsplan, fältkonsulentsystem och sånt där spännande. Träffa massa engagerade och peppade UNF:are. Det tråkigaste var att jag inte hann säga hejdå till alla. Tur att det snart är kongress. Jag är pepp!

Leave a Reply