Vår tisdag

Tyvärr glömde jag kameran hemma idag. Vi var hos Mattias. Åt våfflor och kollade på ena katten som gömde sig under sängen och den andra som gömde sig under soffan. Det var andra gången de träffades. Det var lite mindre dålig stämning nu då det fanns mer ställen att gömma sig på. Sen bakade vi och åt kladdkaka. När vi skulle åka hem var Grålle mer positiv till att kolla runt och kom fram utan att vi lockat på honom. Jag vet inte om det berodde på att han var hungrig eller behövde gå på låda. Fast han är fortfarande lika negativ till att åka bur. När han flyttade hit, för lite mer än två månader sen, försökte han gräva sig ur buren nästan hela vägen (40 min bilresa). Han krafsade och klöste men blev aldrig fri buren. Nu var han likadan. När vi parkerat släppte jag lös honom i bilen. Då blev han väldigt nyfiken. Så jag bar in honom i famnen istället för att stänga in honom igen. Då blev han glad.

Leave a Reply