Nu är jag frisk!

Idag blev jag frisk efter en veckas snörvlande och ont i halsen. För visst är det när tolv paket näsdukar är slut som man är frisk? 🙂 Nä men jag känner mig mycket bättre och tror att jag kan prata i telefon imorgon utan att behöva hosta till och från. Idag och imorgon sitter jag ute hos en kund och tar hand om deras kontor medans de är upptagna med annat. Så det passar inte så bra att hosta i telefon m.m. men dagen har gått bra har bara hostat i örat på en person och han vet jag vem det är och det gör inte så mycket.

Jag passade även på att sitta ute i solen idag, 16 grader, vindstilla och sol! Det är skönt efter en lång vinter. Jag hoppas på en solig dag imorgon också (Prognoser är fusk!) då ska jag försöka flytta ut kontoret någon timme eller så.

One Response to “Nu är jag frisk!”

  1. S skriver:

    Du är så söt.

Leave a Reply