Spännande föreningsstämma

Idag var jag på föreningsstämma för min bostadsrättsförening. Det var mycket spännande, utan att peka ut någon kan man väl säga att det var 5-6 deltagande i mötet och restan satt där som tysta lamm och sa ja på det styrelsen sagt att man ska säga ja på. Hela mötet tog mellan 30-40 minuter med runt 20 punkter att behandla. I denna tid har jag räknat in den tid när folk börjar prata om helt andra saker och det tar tid att få tyst på de som pratar. De som sa något som inte stämde med vad som skulle beslutas fick ett par gånger höra halvviskningar med spydiga kommentarer. Ingen bryde sig om att någon hade ordet eller själv begära ordet utan man bara pratade hej vilt. Ja det var ett spännande möte kan man säga. Innan detta möte har jag alltid känt mig dum som missat alla föreningsstämmor under den tid jag haft denna lägenhet men nu känner jag att jag inte ska känna mig dum. Jag kommer heller inte besöka några framtida föreningsstämmor.

Leave a Reply